Over Ons

Asiamart Global biedt producten voor uw behoeften

Asiamart Global is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van palmolie-derivaatproducten, met als belangrijkste product CPO – een grondstof die wordt gebruikt in de productie van kookolie. Het bedrijf biedt een breed scala aan palmolie-derivaatproducten, waaronder grondstoffen, verwerkte producten, palmafval en verschillende soorten oliĆ«n zoals zonnebloem-, soja-, maagdelijke kokos- en kookkokosolie. Asiamart Global is gevestigd in BelgiĆ« en werkt samen met palmolie-derivaatindustriebedrijven in IndonesiĆ«, ‘s werelds grootste producent van palmolie.

Asiamart Global bedient voornamelijk Aziatische en Afrikaanse gemeenschappen die in Europa wonen en die neigen naar voedselingrediĆ«nten en verwerkte producten uit hun thuislanden. Door hun eigen voedsel te koken of te eten, kunnen ze een band met hun culturele wortels behouden, zelfs terwijl ze in Europa wonen. Asiamart Global heeft veel vraag gekregen naar zijn producten van deze gemeenschappen en heeft zijn bereik uitgebreid om een ā€‹ā€‹wereldwijde markt te bedienen. Het bedrijf organiseert regelmatig kookdemonstraties die positieve reacties en enthousiasme van klanten hebben ontvangen. Met een focus op het verkrijgen van olieproducten in Europa en de wereldwijde markt, blijft Asiamart Global groeien en zichzelf vestigen als een gerenommeerde leverancier van palmolie-derivaatproducten.

Onze Geschiedenis

Een Reis van Ons

Asiamart Global is opgericht in 2013 en is een retailbedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van een breed scala aan voedingsingrediƫnten en verwerkte producten uit verschillende Aziatische en Afrikaanse landen. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit Aziatische en Afrikaanse gemeenschappen die in Europa wonen, hoewel we ook een hoge vraag hebben ervaren van Belgische en Europese klanten.

Met de groeiende vraag naar onze producten hebben we onze zakelijke activiteiten uitgebreid om groothandel en levering aan andere retailbedrijven op te nemen. Bij Asiamart Global zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en uitzonderlijke klantenservice aan onze klanten, zowel in Europa als wereldwijd.

Wat Wij Doen

Onze Visie

Ons doel is om een bedrijf te worden dat kan concurreren met productconcurrenten en uitblinkt in zijn vakgebied.

Onze Missie

Onze missie is om producten te maken die toegevoegde waarde hebben en voldoen aan de vraag van de markt.

Kernwaarden

Zes waarden die de cultuur van Asiamart Global definiƫren.

Integriteit

We handelen met eerlijkheid, transparantie en ethische normen in al onze transacties met klanten, leveranciers en partners.

Kwaliteit

We zijn toegewijd aan het leveren van het hoogste kwaliteitsproduct, afkomstig van vertrouwde leveranciers en geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieƫn en processen.

Samenwerking

Het opbouwen van sterke relaties met leveranciers, klanten en partners op basis van open communicatie, wederzijds vertrouwen en een gedeelde toewijding aan succes.

Klantgerichtheid

We richten ons op het voldoen aan de behoeften en verwachtingen van klanten door betrouwbare levering, responsieve klantenservice en concurrerende prijzen.

Teamwork

We waarderen samenwerking, respect en diversiteit, en werken samen als een team om onze doelen en doelstellingen te bereiken.

Innovatie

We streven voortdurend naar verbetering en innovatie in alle aspecten van het bedrijf, van productieprocessen tot klantbetrokkenheid en marketingstrategieƫn.

Ons Team

Maak kennis met ons professionele team

Ontdek ons team van deskundige professionals die zich inzetten voor het bevorderen van positieve relaties met onze partners en werken aan onze gezamenlijke doelstellingen.

Faizal Ahmed

Faizal Ahmed

CMO

Houdt toezicht op marketingactiviteiten, inclusief onderzoek en PR-strategieƫn om een positief publiek imago te behouden.

Lusia Susanti

Lusia Susanti

CEO

Verantwoordelijk voor het beheer van partnerrelaties, kwaliteitscontrole, onderzoek en testen om te zorgen voor hoge normen voor producten, verpakkingen en verzending.

Sedigh Taher Ahmed

Sedigh Taher Ahmed

CFO

Verantwoordelijk voor het stimuleren van financiƫle groei door planning, analyse en het monitoren van kosten en opbrengsten voor winstgevendheid en stabiliteit.