Asiamart Global

“Samen nieuwe horizonnen ontgrendelen – onze samenwerking is de sleutel tot succes in de wereldwijde oliemarkt.”

Bent u actief in deze industrieƫn?

Margarine

Palmolie dient als het belangrijkste ingrediƫnt in margarineproducten en speelt een cruciale rol bij het behouden van de gewenste textuur. Emulgator additieven afgeleid van palmolie worden gebruikt in deze producten, die veilige en gezonde onverzadigde vetten bevatten.

Chocolade

Palmolie wordt gebruikt vanwege het hoge vetgehalte, dat wordt omgezet in Cacaoboter Alternatieven (CBA) olie. Deze CBA-olie wordt vervolgens verder verwerkt tot Cacaoboter Substituut (CBS) olie, die dient als een belangrijk ingrediƫnt in de productie van chocolade.

Zeep en Shampoo

Palmolie bevat glycerine, een essentieel component van zeep die dient om het lichaam te hydrateren. Daarnaast bevat het natriumlaurylsulfaat (SLS), dat als reinigingsmiddel en schuimmiddel fungeert. Deze verbinding is vaak aanwezig in tandpasta- en shampooformuleringen.

Make-up

Palmolie in de vorm van ester- en aminevet wordt veelvuldig gebruikt in de cosmetica-industrie als emulgator, smeermiddel en actief cosmetisch ingrediƫnt. Opmerkelijk is dat het aanwezig is in verschillende make-up producten zoals lipstick en foundation, waar het dient als een cruciaal component.

Ons product voldoet aan uw behoeften.

Natuurlijke olie


NATUUR

Asiamart Global biedt verschillende soorten oliƫn aan, zoals kookolie, zonnebloemolie, sojaolie, virgin kokosolie en kokosolie.

Palmolie en derivaten


PALM

Asiamart Global biedt verschillende soorten palmolie en de derivaten ervan aan, zoals ruwe palmolie (CPO), palmzuurolie (PAO), enzovoort.

Over ons

Wat is Asiamart Global?

Asiamart Global is een leverancier van palmolie en de derivaten daarvan, met name ruwe palmolie (CPO), een cruciaal onderdeel in de productie van kookolie. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment van palmolie-derivaten, waaronder onbewerkte materialen, verwerkte producten, palm-afval en verschillende soorten oliƫn, zoals zonnebloemolie, sojaolie, virgin kokosolie en kokosolie.

“Wanneer je een succesvol bedrijf ziet, heeft iemand ooit een moedige beslissing genomen.” – Peter Drucker

Ons Team

Ontmoet ons professionele team

Ontdek ons team van vaardige professionals die zich inzetten om positieve relaties op te bouwen met onze partners en samenwerken aan onze gezamenlijke doelstellingen.

Faizal Ahmed

Faizal Ahmed

CMO

Houdt toezicht op marketingactiviteiten, inclusief onderzoek en PR-strategieƫn om een positief publiek imago te behouden.

Lusia Susanti

Lusia Susanti

CEO

Verantwoordelijk voor het beheren van partnerrelaties, kwaliteitscontrole, onderzoek en testen om hoge normen te waarborgen voor producten, verpakkingen en verzending.

Sedigh Taher Ahmed

Sedigh Taher Ahmed

CFO

Verantwoordelijk voor het stimuleren van financiƫle groei door middel van planning, analyse en het monitoren van uitgaven en inkomsten voor winstgevendheid en stabiliteit.

Kernwaarden

Zes waarden die de cultuur van Asiamart Global definiƫren.

Integriteit

We handelen met eerlijkheid, transparantie en ethische normen in al onze transacties met klanten, leveranciers en partners.

Kwaliteit

We zijn toegewijd aan het leveren van het hoogste kwaliteitsproduct, afkomstig van vertrouwde leveranciers en geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieƫn en processen.

Samenwerking

Het opbouwen van sterke relaties met leveranciers, klanten en partners op basis van open communicatie, wederzijds vertrouwen en een gedeelde toewijding aan succes.

Klantgerichtheid

We richten ons op het voldoen aan de behoeften en verwachtingen van klanten door betrouwbare levering, responsieve klantenservice en concurrerende prijzen.

Teamwork

We waarderen samenwerking, respect en diversiteit, en werken samen als een team om onze doelen en doelstellingen te bereiken.

Innovatie

We streven voortdurend naar verbetering en innovatie in alle aspecten van het bedrijf, van productieprocessen tot klantbetrokkenheid en marketingstrategieƫn.

Laten we samenwerken met Asia Mart Global

Laten we samenwerken en succes behalen in de wereldwijde oliemarkt. Werk met ons samen voor een wederzijds voordelige samenwerking en streven naar duurzame groei.